Szobrászat

Legyen az régi szobor, amit az utókor számára szeretnél megőrizni, vagy akár a saját műalkotásodat szeretnéd innovatív technológiák segítségével bemutatni, mi segítünk.

Másolat készítése szoborról

Szeretnél pontos másolatot készíteni egy szoborról?

Csapatunk a számodra legmegfelelőbb 3d szkennelési eljárást tudja nyújtani a digitalizálásra. Ezt követően pedig a célnak legalkalmasabb 3d nyomtatással elkészítjük a szobor másolatát.

Erre több nyomtatási technológia és alapanyag áll rendelkezésedre – egyszerű műanyagtól a nemesfémekig.

Mellszobor

EGYEDI MÉRETŰ REPLIKA

Szükséged van egy nagyított vagy kicsinyített másolatra egy szoborról? Vagy akár a saját általad készített szoborról egyedi sorozatszámmal ellátva?

Mondd el nekünk milyen szettet szeretnél, és a számodra legalkalmasabb 3d nyomtatási technikával személyre szabottan készítünk neked egyedi, kisszériás másolatokat

Tibay László - Totó

STAPABÍRÓ MÁSOLAT GYÁRTÁSA

Külső behatásokra érzékeny mesterdarab esetén remek megoldás, ha 3d szkenneléssel digitalizáljuk a mester darabot. Ezzel a művész digitális formában is meg tudja őrizni szobra eredeti formáját, valamint a 3d modell kiválóan alkalmas egy tartós darab gyártására, amit a szobor öntésénél is használhat a művész, illetve a mesterdarab helyettesítője is lehet kiállításokon.

Nagy Ágnes - Bika

DÍJ VAGY EMLÉKTÁRGY KÉSZÍTÉSE

Olykor egy szobor vagy szoborcsoport bizonyos eseményekhez olyan szorosan kötődik, hogy emléktárgy vagy díj szerepét  töltheti be. 

A szoborról készült digitális szkennelés alapján egy szabadon, és a megrendelő egyedi elvárásai mentén módosított modell készíthető belőle, mely ezután – egyedi jellemzőit megőrizve betöltheti új funkcióját.

Pallas Athéné szobor, Budapest

SZOBOR REKONSTRUKCIÓ

Számos esetben találkozunk olyan megkereséssel, amikor az idő vasfoga vagy külső behatások kikezdenek egy-egy szobrot. Ilyen esetben is segítségül hívhatók az általunk alkalmazott technológiák. 3D szkennelés segítségével készített 3D 

Nyíregyházi Jósa András Múzeum oroszlán szobra

BEMUTATÓ DARAB

Szükséged van egy kompakt, hordozható modellre, mely hűen visszaadja az általad szobrot? Amit elvihetsz magaddal prezentációra, hogy szemléltethesd terveidet a megrendelők előtt?

Ebben is tudunk neked segíteni. Segítünk megtervezni azt a konstrukciót, egyedi igényeket figyelembe véve.

Szőke Gábor Miklós Atlana Falcon

MÚZEUM SHOP

Múzeumok számára egyedi és innovatív lehetőséget nyújtunk, hogy egy- egy műalkotás kisszériás, egyedi méretű replikáját értékesíteni tudják a shopjukban.

Ezzel is lehetőségük van egyedi tárgyak és újdonságok felvonultatására, vagy egy kiállítás emlékére készült mementó késztettésére.

Pompeii Faun szobor

KÖZTÉRI SZOBOR TERVEZÉS

Szeretjük ha egy köztéri szobornak komoly mondanivalója és szimbolikája van.

A tervezés során szintén innovatív technológiáinkat hívjuk segítségül ezzel is leegyszerűsítve és meggyorsítva a gyártási  folyamatot. A szobor mondanivalóját és a megrendelő elvárását figyelembe véve készítjük el 3d modellezéssel a látványtervet majd ennek mentén valósítjuk meg a végleges szobrot

Kényszerkitelepítési emlék - Bonyhád

Tekintsd meg néhány MUNKÁNKAT:

Írj nekünk üzenetet:

Kérlek adj meg egy telefonszámot, így ha kérdésünk merülne fel a megkereséssel kapcsolatban, hamarabb tudunk reagálni.
Kérlek válaszd ki, melyik 3D technológiát szeretnéd igénybe venni
Válaszd ki milyen kategóriában szeretnéd igénybe venni szolgáltatásunkat!
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
Max. 2 MB feltöltés. Ezt meghaladó fileméret esetében kérjük fileletöltéshez alkalmas linket használjon, vagy az általunk küldött válasz e-mailre reagálva csatolja