3D technológiáink kiválóan alkalmazhatók filmes- és reklám területeken

EMBER SZKENNELÉS
DIGITÁLIS ÉS FILMES FELHASZNÁLÁSRA

Stúdiónknál lehetőség van teljes alakos (vagy akár egyes testrészek) ember vagy állat 3d szkennelésre. Fotogrammetriás szkennerünk segítségével nem csak a formát de a textúrát is hűen vissza tudjuk adni. 

Az így kapott 3d modellt az ügyfél igényei szerint a felhasználási célnak megfelelően adjuk át, hogy azt akár folytatólagos modellezési vagy animációs célra tudja felhasználni.

A Mi kis falunk c. sorozat intrójához készülő fotogrammetriás szkennelés

FILMES ÉS SZÍNHÁZI KELLÉKEK

Egyedi forgatási (reklám vagy film) kellékekre van szükséged? Juttass el stúdiónkhoz egy mintapéldányt, amiről a másolatot szeretnéd készíttetni és mi könnyedén beszkenneljük, majd kinyomtatjuk neked, így akár több másolatot is használhattok.

Vagy küldd el nekünk a tervedet és mi elkészítjük. A kellék felhasználási céljának megfelelő nyomtatási technológiával pedig elkészítjük neked.

Reklám forgatásra nyomtatott Bitcoin

3D SZKENNELÉS FILMES FELHASZNÁLÁSRA

Filmes kellékek/ jelmezek vagy díszletek tervezéséhez nagy segítség a 3D szkennelés lehetősége. Amennyiben egy már meglévő dolgora (gép, forma, test) kell későbbiekben tervezni, a 3d szkennelt modellel  könnyedén tovább lehet dolgozni –  akár 3d modellezés fronton, akár fizikai valójában (nyomtatás, plasztika, cnc stb.)

3d szkennelt emberi testre tervezett páncél

3D MODELLEZÉS

Elég egy alapötlet vagy  koncept rajz, 3d grafikusaink elkészítik neked a tervedet digitálisan. A célfelhasználás a

Filmes kellékek tervezése akár  pontos paraméterek alapján, diglitális modellezés animáláshoz vagy egyszerű terv alpján elkészített.

FINA kabalafigurák Lili és Lala

REKLÁM ANIMÁCIÓ

Animált vizualizációk – legyen az egy egyszerű logó, egy  komplexebb prezentáció vagy animáció – nem jelent gondot számunkra.

Ha van egy elképzelésed, oszd meg velünk és mi új dimenziót adunk neki.

Animált pillangó modell Huawei reklámhoz

TEKINTsd meg néhány munkánkat:

Írj nekünk üzenetet: