Engedd szabadjára fantáziádat virtuális térben! Mi pedig életre keltjük ötleteidet látványos animációk és 3D vizualizációk formájában.

3D LÁTVÁNYTERVEZÉS

Szükséged van 3D látványtervre? Gyakorlatilag bármilyen felhasználási célra el tudjuk neked készíteni az igényeidnek megfelelően.

Legyen az reklám banner, egy összetettebb terv 3D megjelenítése (építészet, felépítmény, termékötlet).

videomapping

Az objektumvetítés – azaz videomapping – napjainkban egyre népszerűbb vizuális szórakoztató műfaj. Partnereinkkel olyan videomapping vetítéseket nyújtunk mely rendezvények kiemelt látványossága lehet, hiszen egyéni show műsorként is megállja a helyét.

Virtuális tárlatvezetés

Múzeumok és kiállítások számára kínálunk virtuális tárlat elkészítéséhez lehetőséget. Ennek létrehozása során a kiállító teret, valamit a bemutatott tárgyakat 3D szkenneljük, és digitális platformot hozunk létre a megrendelő részére. Ez nem csak archiválás céljából hasznos, de a tárlat újszerű megörökítésére is kiválóan alkalmas.

HYPERVSN ANIMÁCIÓ

Kiállító standok vagy kirakatok egyik leglátványosabb eleme lehet a Hypervsn, mely a szembetűnő hologram hatásával vonja magára a figyelmet.

Propellerein elhelyezkedő led soroknak köszönhetően rendkívül élénken és látványosan tudja visszaadni az eszközre tervezett 3D animációt. Több gép összehangolása révén pedig az animáció mérete tetszőlegesen növelhető.

BEMUTATÓANYAG ORVOSI FELHASZNÁLÁSRA

Korábban több egészségügyi csoporttal működtünk együtt olyan 3D vizualizációk (anatómiai modellezés, műtéti prezentáció) és 3D nyomtatási anyagok elkészítése során, melyek oktatást, illetve ismeretterjesztési célt szolgáltak. Ezek segítségével lényegesen hatékonyabban át lehet adni az ismereteket.

3D AZ OKTATÁSBAN

Lehet az tanítás szórakoztató és látványos? Igen!

Mi hiszünk benne, hogy az ember rendkívül vizuális lény. Hatékonyabban memorizál ismereteket, ha azt látványosabb köntösbe bújtatják számára. Legyen az általános-, közép-, vagy bármilyen felsőoktatási intézmény, mi segítünk, hogy a tananyagot egyedi és izgalmas módon tudják a tanulók elsajátítani.

REKLÁM ANIMÁCIÓ

Egy látványos és igényes 3D animáció nagyban hozzájárul, hogy termékedet közvetíthesd az embereknek. Hiszen ez a legjobb eszköz arra, hogy minél szélesebb körben megismerjék az általad népszerűsíteni kívánt márkát. Mondd el nekünk mi az elképzelésed és mi megvalósítjuk!

AUGMENTED REALITY (AR)

Csak egy papír és egy telefon szükséges hozzá, hogy látványos 3D modellt mutathass ügyfeleidnek, barátaidnak. Ez a fajta kiterjesztett valóság szórakoztatásra és tájékoztatásra egyaránt alkalmas.

Legyen az névjegykártya, szórólap, plakát vagy katalógus, az AR segítségével információt adhatsz át figyelemfelkeltő módon.

TEKINTsd meg néhány munkánkat:

Írj nekünk üzenetet:

B3DNEW_messages