Engedd szabadjára fantáziád virtuális térben. Segítségünkkel látványos 3d vizualizációkat, animációkat és látványterveket tudhatsz magadénak.

3D látvány készítés

Szükséged van 3d-s látványtervre? Gyakorlatilag bármilyen felhasználási célra el tudjuk neked készíteni az igényeidnek megfelelően. Legyen az reklám banner, egy komplexebb terv 3d-s megjelenítése (épület, felépítmény, termékötlet).

videomapping készítés

A fényfestés/objektum vetítés napjainkban egyre jobban terjedő vizuális szórakoztató műfajtípus. Partnereinkkel együtt olyan videomapping vetítéseket nyújtunk mely rendezvények kiemelt látványossága lehet, hiszen egyéni show műsorként is megállja a helyét.

Virtuális tárlatvezetés

Múzeumok és kiállítások számára kínálunk virtuális tárlat elkészítéséhez lehetőséget. Mely során a kiállító teret valamit akár a bemutatott tárgyakat digitalizálva virtuális térben is bejárható lesz  az isntalláció/kiállító tér. Ez nem csak kuriozitása miatt lehet érdekes, hanem a tárlat egyedi megörökítésére is kiválóan alkalmas.

HYPERVSN ANIMÁCIÓ KÉSZÍTÉS

Kiállító standok vagy kirakatok egyik leglátványosabb eleme lehet a Hypervsn, mely a hologram hatású animációival magára vonja a figyelmet.

A Hypervsn propellerein elhelyezkedő ledeknek köszönhetően rendkívül élénken  és látványosan tudja visszaadni az eszközre tervezett animációt. Több propeller összehangolása révén pedig az animáció mérete tetszőlegesen növelhető.

BEMUTATÓANYAG ORVOSI FELHASZNÁLÁSRA

Korábban több egészségügyi csoporttal működtünk együtt olyan 3d vizualizációk és 3d nyomtatási anyagok elkészítése során, melyek oktatást ill. ismeretterjesztési célt szolgáltak. Ezek segítségével lényegesen plasztikusabban át lehet adni az ismereteket mint egy-egy könyben szereplő ábrával.

3D GRAFIKA OKTATÁSI CÉLRA

Lehet az oktatás szórakoztató és látványos? Mi hiszünk benne, hogy az ember van annyira vizuaális lény, hogy hatékonyabban elsajátít ismereteket, ha azt látványosabb köntösbe burkolják számára. Legyen az általános, közép- vagy bármilyen felsőoktatási intézmény, mi segítünk, hogy a tananyagot egyedi és izalmas módon tudják a tanulók elsajátítani.

REKLÁM ANIMÁCIÓ

Szeretnél egy látványos reklám animációt vagy bannert, amivel népszerűsítheted cégedet vagy termékeidet? Vagy egyszerűen látványosabbá szeretnéd tenni prezentációdat vagy a honlapodat? Mondd el nekünk mi az elképzelésed és mi megvalósítjuk.

AR APP TARTALOM KÉSZÍTÉS

Csak egy papír és egy telefon/tablet szükséges hozzá, és látványos 3d modellt mutathatsz ügyfeleidnek, barátaidnak.

Az Augmeted Reality applikációk azt a célt szolgálják, hogy egy papírra nyomtatott marker valamint a telefonod segítségével bárkinek megmutathass egy 3d modellt. Ezzel bármilyen nyomtatott papírt (legyen az névjegykártya vagy szórólap) egyedivé és informatívvá tehetsz.

TEKINTsd meg néhány munkánkat:

Írj nekünk üzenetet: