SZKENNELÉS VAGY VIDEÓ KÉSZÍTÉS DRÓNNAL, AKÁR 360°-BAN?

DRÓNOS FELMÉRÉSSEL MINDKETTŐRE VAN LEHETŐSÉG, HISZEN EZEN ESZKÖZÖK ÁLTAL HATALMAS TERÜLETEK VAGY ÉPÜLETEK DIGITALIZÁLÁSÁT TESSZÜK LEHETŐVÉ.

 

DRÓNFELVÉTEL KÉSZÍTÉS, AKÁR 360 fokban

A 360°-os drón felvétel szórakoztató és egyben informatív élményt nyújt a néző számára. 

A technológia lehetővé teszi, hogy a néző ne csak a kamera fix látószögében élvezhesse a rögzített videót, hanem szabadon körbetekinthessen, ezzel jobban megismerje a felvételen látható környezetet. Hab a tortán, hogy VR szemüvegben az élmény még természetesebben hat.

DRÓNOS FOTOGRAMMETRIA

Nagyméretű illetve ember által nehezen elérhető épületek, felépítmények szkennelésére hatalmas lehetőséget biztosít a drónos fotogrammetriás szkennelés. Ennek során az eszköz által rögzített digitális tartalomból nyerhető ki annyi információ, hogy szoftveres és grafikai utómunkával a szkennelt tárgyról vagy épületről elkészíthető a digitális 3D modell. Ennek a szkennelési eljárásnak a felhasználási köre nagyon széles, hiszen egyszerű felméréstől kezdve a precízebb digitális munkán át, vizualizációs és szórakoztatási célra is felhasználható az elkészült anyag.

Írj nekünk üzenetet:

Kérlek adj meg egy telefonszámot, így ha kérdésünk merülne fel a megkereséssel kapcsolatban, hamarabb tudunk reagálni.
Kérlek válaszd ki, melyik 3D technológiát szeretnéd igénybe venni
Válaszd ki milyen kategóriában szeretnéd igénybe venni szolgáltatásunkat!
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
Max. 2 MB feltöltés. Ezt meghaladó fileméret esetében kérjük fileletöltéshez alkalmas linket használjon, vagy az általunk küldött válasz e-mailre reagálva csatolja